A barátnőm ajándéka

Én sosem voltam sem kifejezetten vagány lány, vagy könnyen ismerkedő nő, nehezen vettem rá magam, hogy egyszer-egyszer hagyjam elcsábítani magam egy randevúra, ebből következik pedig, hogy nagyon nehezen ismerkedek és nehezen is találok magamnak párt. Ezzel nekem semmi problémám nincs, mert nem gondolom, hogy számtalan próbálkozás vagy nem működő kapcsolat kellene, hogy megtaláljuk azt az egy jól működő tökéleteset, én inkább úgy gondolkodom, hogy tovább, vagy óvatosabban, lassabban keresgélek, de az eredmény ugyanaz lesz majd.

Az egyik barátnőm azonban már hihetetlen módon aggódik, hogy így nem lesz kapcsolatom és hogy magányos az életem. Ez persze egyáltalán nem igaz, mert hihetetlen sok barátom van, sportolok és imádok kirándulni, amit egyedül is tökéletesen tudok művelni, de megértem őt is, hogy aggódik, és ezeket nem igazán ismeri fel, vagy inkább azt mondom, úgy gondolja, egyedül nem lehet élvezni. Éppen ezért, nem olyan régen, amikor egy randevúra beadtam a derekam, felhívtam és elújságoltam neki a nagy hírt, had örüljön és ne mindig csak aggódnia kelljen.

Ő pedig másnap megjelent nálam, egy dobozzal, amiben egy avon attraction parfüm volt és elmondta, hogy ez a parfüm egy tökéletes illat, és szeretné, hogy ha ezt viselném magamon a randi napján. Amikor elolvastam a parfüm leírását persze láttam, hogy fás-gyümölcsös illatával, kialakításával, színével a párkapcsolatokat, két ember közös élményeit és egymásra találását segíti, és rögtön meg is értettem a célt, de hihetetlen szép és kedves ajándék volt részéről. A randi egyébként jól sikerült, de nem gondolnám, hogy egymásra találtunk, a keresgélés tovább folytatódik, de a következő alkalommal is biztosan ezt az illatot fogom magamon viselni.