A földmunkák legnagyobb segítője

Ma már az ember nagyon nehezen szánja el magát arra, hogy egy céget alapítson. Nekem sem volt könnyű meghozni azt a döntést, hogy az egyébként jól fizető és elég biztosnak tűnő munkám feladjam, és egy saját vállalkozást alapítsak, de egészen egyszerűen eljön az a pillanat vagy pont, amikor az ember már nem bírja elviselni a rossz munkahelyi légkört, a folyamatos civakodásokat a munkatársak között, és hát persze a minőség romlását, hiszen én sosem azt szerettem volna elérni, hogy minél több pénzem legyen, nekem mindig is az ügyfél elégedettsége és a minőség biztosítása volt a cél. Most pedig azt kell mondjam, hogy mindezek hiánya miatt, egy saját cég alapításába vágtam a fejszémet, ráadásul nem is akármilyen szinten, hiszen közel nyolc alkalmazott velem tartott, és velem akart tovább dolgozni, ez pedig egyrészről egy iszonyatosan nagy örömhír volt számomra, másrészt viszont egy hatalmas felelősség is egyben.

Rá is jöttem gyorsan, hogy szükségem van egyre a kompakt rakodógépek világából, hiszen egyes munkafázisokban hihetetlen nagy segítséget fog nyújtani, hogy nem kell bérelni és nem kell alvállalkozót fogadni és várni a munkájára, hanem mi magunk meg fogjuk tudni oldani ezeket a feladatokat. Kerestem tehát egy jó partnert ehhez a beszerzéshez, és hála a jó égnek rá is találtam az umwelt személyében, hiszen nála jobb partnert tényleg el sem tudnék képzelni. Hihetetlen tapasztaltak, lelkiismeretes és körültekintő segítséget nyújtanak a beszerzésben, és hihetetlen javaslatokat adtak, hogy hogyan, milyen feladatokra tudnánk még használni ezt a tökéletes kis gépet.

Azt hiszem, hogy ilyen partnerekkel nem lesz gond azokkal a feladatokkal sem, amiben éppen nem vagyok annyira jártas, vagy nincs tapasztalatom, hiszen kellőképp tudok rájuk támaszkodni és a segítségükkel biztosan nem fogok rossz döntést hozni semmilyen területen. A céges irányítás pedig a lányom kezében van, aki kitűnő közgazdász, így ebben a témában is a lehető legjobb segítséget kapom. Azt hiszem így már sikerülni fog egy hosszú távon is jól működő, biztos minőséget nyújtó, megbízható céget felépíteni. Most már nem félek az előttem álló feladatoktól.