Közös barátnői cipővédő

Az embernek, ha vannak igaz barátai, nagyon meg kell becsülni a mai világban. Kevés sajnos az őszinte és igaz barátság. Nekem hála a jó égnek három olyan barátnőm is van, akikre tudom, hogy mindig, bármilyen helyzetben és bármikor számíthatok. Teljesen őszinték velem, és ezért külön hálás is vagyok nekik. Számtalanszor összejövünk, még így is, hogy már mindhárman családos anyukák vagyunk. Ilyenkor a gyerkőcökre vigyáz valaki, és visszalépünk vagy húsz évet. Nevetünk, sétálunk, autókázunk, kirándulunk. Kiszakadunk a mindennapok mókuskerekéből, és megmondom őszintén, hogy szerintem ez mind a hármunknak rengeteget segít.

Nagyon szeretem őket, és imádom ezeket a közös programokat, mert nem csak fiatalabbnak érzem magam, ha együtt vagyunk, hanem igazán fel is töltődök ilyenkor. Egyszerűen teljesen máshogy, humorral és rengeteg nevetéssel beszéljük meg a mindennapi problémákat, hibákat, anyai parákat, párkapcsolati gondokat.

Annyira szeretjük egymást, hogy például van egyen karkötőnk. Ugyanolyan mindhárom, de mindegyiken vagy egy pici rész dísz, amit ha összerakunk kitesz egy egészet. Ezek három darabja hármunknál van, és ez szimbolizálja, hogy semmi sem választhat el bennünket.

Valamelyik nap pedig, az egyik barátnőm megjelent egy kis rózsaszín dologgal. Eleinte fogalmunk nem volt hogy mire szolgálhat, emlékszem, még találgattunk is. Majd a barátnőm elárulta, hogy a heelgood kis gyártmánya nem más, mint cipősarokvédő. Ha vezetés közben hordjuk, megvédi bármelyik cipőnket a roncsolódástól, és elfelejthetjük végre a fránya váltócipők használatát. Nem mellesleg most már egyen heelgoodunk is van, nem csak karkötőnk. Most már lassan nekem kell majd valamit kitalálni, hogy mivel lepjem meg őket, ami nagyszerűen használható is, és még az örök barátságunkat is szimbolizálja. Én már gondoltam az egyenautóra, de a férjeink nem igazán örülnek neki. Egyelőre tehát még találgatnom kell, de biztosan nekem is adni fog valamit az élet, amivel meglephetem őket, szívem minden szeretetébe csomagolva.