Édesanyám ajándéka

Az ember életében meghatározó szerepet játszanak a szülők. Számtalan dolgot megtanulhatunk tőlük, átadják számunkra az élethez való hozzáállásukat, a gondolkodásmódjukat, az életritmusukat, egyszóval rengeteg mindent – persze jobb esetben pozitív példaként, rosszabb esetben pedig példaként arra, hogyan ne csináljuk vagy hogy hogyan nem szeretnénk majd csinálni. Én nagyon szerencsés vagyok, mert édesanyám az egyik legjobb barátom is egyben. Tényleg nagyon jó a kapcsolatunk, és szinte mindent elmondhatok neki, ez így volt gyerekként is. Még a legnagyobb hülyeségeimről is tudott, és én is szeretnék tudni majd valahogy így viszonyulni egyszer az én gyerekemhez, és ilyen kapcsolatot kialakítani vele.

Az én édesanyám most lesz ötvenöt éves. Erre keresek egy különleges ajándékot számára, mert nyilván ez egy ember életében egy különleges születésnap. Az ötös egyébként a mesterek száma, a dupla ötös pedig akkor nem kell mondanom, hogy energetikailag mit képvisel egy ember életében. Ha a harminchárom Krisztusi kor, akkor az ötvenöt a mesteri. És valahol ez egyébként édesanyámnál teljesen meg is állja a helyét. Rengeteg dolgot megoldott mostanában az életében, amit egészen idáig nem tudott valamilyen okból, nagyon sokat fejlődött személyiségében is, akármilyen furcsa, még így ötven felett is.

Imádta mindig is a Balatont, rengeteget jártunk oda ketten, amikor apu sokat dolgozott, és egész hetekre nélkülöznünk kellett. Imádtunk sétálni a Tihanyi révnél és nagyon sokat vonatoztunk is, mert imádtuk a hangulatát. Tervben volt, hogy körbe is biciklizzük, de már azt hiszem inkább körbe autózás lesz belőle. Szóval szerettem volna számára valami Balatonos dolgot adni ajándékba, és rá is találtam a tökéletes választásra, egy Balaton vászonkép formájában. Azt gondolom, hogy erre pillantva mindig eszébe fog jutni a közös különleges kapcsolatunk és az, hogy ha nem vagyok mellette is ott vagyok vele, mert nagyon szeretem őt, és ezt soha semmi nem vághatja el, még a távolság sem, legyen akármekkora is.