Legújabb fejlesztésünk

Nem olyan régen érkezett el az életem arra a pontra, hogy mint közgazdász elértem a legnagyobb vágyamat, felkérést kaptam egy nagyvállalat ügyvezetői pozíciójának betöltésére. Persze egyrészt hihetetlen nehéz feladat ez, mert nagyon gyorsan meg kell ismerni a vállalatot minden kis apró részletre kiterjedően, másrészt pedig felelősséggel tartozik az ember a cég sikeressége és jövője iránt, másrészt viszont iszonyatosan izgalmas időszakot indít el. Ezek a vegyes érzelmek rám mindig is motiválóan hatottak, nem befeszítettek és gyengítettek, hanem épp ellenkezőleg. Hihetetlen nagy energiát éreztem magamban, és egyáltalán nem volt fárasztó számomra sem az éjszakázás, sem pedig a többletmunka amit megkívánt a vezetői szék átvétele.

Persze szinte azonnal láttam, hogy változtatásra van szükség, hiszen a vállalati légkör és a folyamatos fejlődési igények törődést igényeltek, amit pontosan még nem tudtam, hogy fogok tudni megoldani, de abban biztos voltam, hogy ha sikerül fellendíteni ezt a két paramétert, szárnyalásnak indul majd a cég növekedése és teljesítménye is. Belevágtam tehát a megoldás keresésébe, és az első lehetőségek között találtam rá a Kogwheel csapatára és az általuk kínált szolgáltatásokra, mint például a teamcoaching vagy a csapatépítő tréning, és biztos voltam benne, hogy ha a szolgáltatás minőségi, pontosan a mi problémánkra nyújt megoldást.

Az első kapcsolatfelvétel után már biztos voltam benne, hogy együtt fogok tudni dolgozni hosszú távon is ezzel a csapattal, akiknek nagyvállalati szegmensben működő cégek tekintetében is kiváló referenciái voltak. Ez számomra kifejezetten fontos volt, hiszen teljesen más egy kis céget kezelni ilyen téren is, mint egy nagyvállalatot. Én pedig a tökéletes eredményt szerettem volna, és hála a jó égnek meg is kaptam. Csak ajánlani tudom őket bárkinek. Nekünk nagyon bevált.