Az én tökéletes partnereim

Egy vállalkozónak nem csak megalapítani és elindítani nehéz a cégét. Nagyon fontos, hogy az idő haladtával, folyamatosan új és új célokat, kitűzött mérföldköveket állítsunk magunk elé. Ez a hosszútávú, folyamatos fejlődés alapkövetelménye. Na és hát persze a jó alkalmazottak, akik szakmailag és emberileg is teljesen tökéletesen alkalmasak arra, hogy képviseljék a cégünk működésének küldetését, megvalósítsák az eléjük tárt feladatokat.

Mindezek mellett folyamatosan lépést kell tartani a technológiai fejlődéssel, a legújabb eszközök, berendezések nagyon sokszor hatalmas terhet és költségeket vehetnek le a vállunkról. Én nem is olyan régen például hatalmas beruházásba kezdtem, mert minden céges telefont lecseréltem iPhonokra. Nem a legújabb modellekre, de most már az összes céges telefon apple termék. Költségben bizony sokat jelentett a beruházás, de számunkra a tevékenység során kiemelten fontos a folyamatos kommunikáció biztosítása. Nem hazárdírozhatunk ezen a területen.  Nem engedhetem meg, hogy akár egyszer is ne működjön valamelyik beosztott telefonja. Kulcstényező. Sajnos volt is ebből nem olyan régen probléma. Úgy döntöttem tehát, hogy ezt meg kell oldani.

Innentől kezdve azonban az egyik legfontosabb partner, akit gyorsan meg kellett találnom, egy jól és gyorsan dolgozó, megbízható iphone szervíz. Természetesen tisztában vagyok ezeknek a készülékeknek az előnyeivel és hátrányaival egyaránt. Nem kérdés, hogy hosszú távon és tökéletes működéssel fogják szolgálni a tevékenységünket, tudom azonban, hogy legalább egy akkumulátor cserére az idő haladtával szükség lesz. És bizony, ha ezt nem egy megbízható céggel végeztetjük el, nagy az esélye, hogy közel sem olyan jól működő eszközöket kapunk vissza a szervíz után. Akkor pedig az egész beruházás elveszti értelmét. Én tehát ezt nem engedhetem meg, de azt hiszem, már megtaláltam azt a szervízt, aki hosszú távon fog tudni segítséget nyújtani számunkra, és teljesen megbízhatok profi és szakértő munkájukban.