Az új szerzeményem

Én már évek óta csak apple termékeket használok. Megkövezhet bárki, aki szerint túlárazott termékek, vagy aki szerint az akkumulátor gyengesége, vagy a túlzott sérülékenység kizáró ok, lehet, hogy igaza van, de nekem hihetetlen sokat jelent a munkám során, hogy nagyon gyorsan tudom használni a telefonom által készített képeket a számítógépen. Nem kell semmilyen külön applikáció, nem kell semmilyen kábeles megoldás, csupán megcsinálom a képet és pár másodperc múlva már tudom is szerkeszteni vagy küldeni emailen, vagy épp behelyezni a kívánt programba, vagyis bármit igazából. Hihetetlen nagy segítség ez nekem, és rendkívül sok időt és energiát spórolok meg vele.

Ami nekem nagy probléma mégis, az a termékek ára. Az új termékek hihetetlen drágák, a használt termékeknél pedig mindig fél az ember, hogy egy nem tiszta szándékú vagy egyenes eladóval találkozik össze, és bizony abból nem csak használatbéli problémák is lehetnek. Ebbe inkább nem is mennék bele, de rengeteg dolgot hallottam már én is sajnos. A lényeg tehát, hogy elkezdtem a barátaim között érdeklődni, hogy hol, kitől tudnék esetleg használt, de megbízható és jó minőségű apple termékeket beszerezni, mondjuk első körben a telefonok érdekelnének. Azonnal jött a válasz több barátomtól is, hogy az almabazar.hu oldalt kell megnéznem.

Fel is léptem, és láttam, hogy iphone adás vétel tevékenységével is foglalkoznak. Meg is néztem hogy, miként működnek, fel is vettem velük a kapcsolatot, és nagyon kedvesen, lelkiismeretesen válaszoltak minden kérdésemre. Minden kétségem elszállt, ami még az ajánlás után maradt. El is határoztam, hogy tőlük fogom beszerezni a következő iphone készülékemet. Azóta pedig már egy hete nálam is van a készülék, ami hihetetlen szuper, nagyon jól működik, és még csak egy karc sincs rajta. Mindezt nagyon jó áron. Én is csak ajánlani tudom őket mindenkinek. Azt hiszem, hogy ha valaki ismer egy ilyen jó és megbízható csapatot, butaság új iphone készüléket venni, hiszen azonnal rengeteget veszít vele. Én innentől csak innen fogom beszerezni az eszközeimet.