A főnököm új kérése

Én már közel öt éve dolgozom ugyanazon ember mellett mint személyi titkár. Nem könnyű feladatkör, hiszen számtalanszor olyan problémák megoldásában kell segíteni, olyan feladatokat kell ellátni, amik nem igazán szakmaiak, nem igazán kapcsolódnak az irodavezetés témaköréhez, de ahhoz mindenképpen, hogy annak a vezérigazgatónak, akinek én a segítségem ígértem még öt éve, fontos, vagy éppen annak megoldása nélkül szétcsúszna az egész napja, és ilyen viszonylatban bizony akár az egész nap sikeressége is múlhat azon, hogy tudok segítséget nyújtani a megoldásban számára, avagy sem.

A legutóbb például olyan probléma gördült elénk, ami egészen eddig, az öt év alatt még egyszer sem, hiszen olyan még sosem fordult elő, hogy összetört volna a telefonja, és kijelzőcsere lett volna szükséges rajta. Persze számtalan esetben hibásodott meg valamilyen funkció vagy a laptopja működésében is voltak azért fennakadások az öt év alatt, de mind számítástechnikai kérdés volt, nem pedig szerviz igényes feladat.

Persze azonnal nyomozni kezdtem, hogy hol lehet Budapest területén a legjobb és legprofibb céget találni, akik persze megfelelő képpen megbízhatók, hiszen számtalan olyan adat és információ van a főnököm telefonján, ami még véletlen sem kerülhet rossz vagy illetéktelen kezekbe, arról nem is beszélve, hogy nagyon gyors segítségre volt szükségünk. Hála a jó égnek egy tökéletes ajánlás útján eljutottam az iszereles csaptához, akik azt tudom mondani, hogy minden túlzás nélkül Budapest legjobb iphone szerviz csapata. Tökéletes, gyors és maximálisan profi munkát végeztek a főnököm telefonján, aki így már gond nélkül tudta fogadni kétnap múlva a hozzánk érkező delegációt. Most már biztos vagyok benne, hogy legközelebb nem lesz ekkora pánik bármi is történik a telefonnal, mert tudom hogy hova és kikhez forduljak a tökéletes és gyors segítségért.