Milyen traktor van eladó sorban

Amikor én úgy döntöttem, hogy ott hagyom a nyüzsgő és személytelen multi vállalatot és egy kis aranyos agrár iparban tevékenykedő cégnél kezdek el dolgozni, még fogalmam sem volt hogy mennyire jót teszek magammal. Persze az egyértelmű volt számomra, hogy teljesen más lesz a közeg és a csapat, mint az előző munkahelyemen, és hogy a munka is más lesz, új kihívásokkal, és talán sokkal nagyobb sikerekkel, de arra nem gondoltam, hogy tulajdonképpen a teljes gondolkodásomat és életemet meg fogja változtatni az a tény, egy másabb közösségbe kerültem, olyan emberek közé, akik teljesen más fajta életet élnek, akik imádják a természet közelségét, és ez bizony nem csak a munkájuk közben nyilvánul meg, hanem a mindennapi élet során is egyaránt.

Persze amikor az első feladatom egy traktor beszerzése volt és nem győztem keresgélni, hogy a traktor eladó sorban lévő kínálata milyen, nem voltam teljesen nyugodt sem kiegyensúlyozott, hiszen egyáltalán nem értettem ezekhez a gépekhez, ám annyira sok segítséget kaptam a cégen belül, a munkatársaktól, illetve az odisys munkatársaitól is, hogy azt mondhatom, maximális sikerrel zártuk az első nagyobb feladatomat is.

Persze mindezek mellett az is nagyon fontos tény, hogy nem csak anyagilag járt jól ezzel az új traktorral a cég, hanem az Odisys csapatának segítségével sikerült olyan gépet választani, ami maximálisan a cég igényeire szabottan elégíti ki a mindennapi feladatokat. Én ma már csak ehhez a céghez fordulok hogy ha ilyen jellegű segítségre van szükségem és még eddig sosem bántam meg. Mindenkinek csak javasolni tudom hogy forduljon hozzájuk ha hasonló feladat elé néz vagy ilyen jellegű problémában számít egy szakmai szakértő csapat segítségére.