Egy jó döntés eredménye

Amikor beköszöntött a vírus időszak az ember rájött arra, hogy szidhatja itt mindenki a gépet, a laptopot és tabletet, mondhatja, hogy a gyerekek nagyon sokat ülnek a gép előtt, de számtalan dolog bizony csak a neten volt elérhető, rendeléssel amikor bezártak az üzletek. Én megmondom őszintén, hogy nagyon sok olyan dolog volt, amit én sem tudtam volna megvenni, hiszen nem végeztem úgy, hogy este hétre – nyolcra haza érjek, és még üzletbe is el tudjak menni. Ezért nálunk nagyon sok esetben csak a rendelés maradt megoldásnak.

Ezért jutott eszembe nekem is, hogy a hobbim, ami egyedi ásvány ékszer készítés, és már mellékállásként csinálom, igényelne egy oldalt a netre, persze mindenképpen nagyon jó képekkel, mert máshogy biztosan nem mernék én sem ásvány ékszert rendelni, csak ha az elém tárt kép megbízható, elég részletgazdag, megfelelően mutatja a színeket, az anyagot és mintát, na és persze a csiszolást, vagyis tulajdonképpen tökéletes.

Ehhez kezdtem bele a termékfotós keresgélésbe, amikor egy tökéletes ajánlás alapján eltaláltam a https://fotodastudio.hu/ csapathoz, akiknek a képei azt gondolom hogy magukért beszélnek. Persze rengeteg ajánlás és vélemény is van az oldalon, amely mind valid és értékelhető, de azt gondolom, hogy én az első kép után eldöntöttem, hogy ők fognak tudni nekem megfelelő segítséget nyújtani a weboldalamhoz. Ahhoz a weboldalhoz, ami azóta szárnyal, és rengeteg ember rendel róla. Azt gondolom, hogy ez életem első tökéletes projektje, ami egy megérzés alapján alakult ki, de hatalmas sikert hozott. És abban is biztos vagyok, hogy ez az eredmény a Fotoda csapatának segítsége nélkül nem jött volna létre. Hálás vagyok nekik és csak ajánlani tudom őket bárki számára.