A férjem legnagyobb balesete mostanság

A férfiak számtalan esetben kőkemény véleménnyel tudnak illetni minket nőket, de akár a saját férfi társaikat is, és ebből az én férjem sem marad ki, hiszen nem egyszer hallgattam már végig, amikor mondjuk az iphone telefonom vagy a mac gépem sérült, hogy nem vigyázok eléggé, felelőtlen vagyok, vagy épp túl rohanós, és az én hibám, hogy a gépem javításra szorul, nem pedig a helyzet adja. Persze sosem volt túl megértő ezekben a helyzetekben, egészen addig, amíg ő maga nem vált a saját mércéje áldozatává.

Nem olyan régen ugyanis, amikor én vezettem, az anyós ülésről kiszállva elfelejtette, hogy az iphone telefonja az ölében van és kiszállt. A telefon leesett és persze annyira szerencsétlenül, hogy hiába volt tokban és hiába volt a telefonon kijelzővédő fólia, összetört a kijelző, és mivel a céges telefonja is az, nagyon gyorsan szüksége volt egy profi iphone szerviz csapat segítségére. Persze nem kellett sokáig keresgélni, hiszen én már találtam egyet a saját magam kárán, de a véleménye reméltem hogy legalább változni fog az ilyen balesetekről.

Persze a konklúzió az lett, hogy a probléma az volt, hogy én vezettem, mert ha ő vezetett volna biztos hogy ilyen nem történik. Furcsa volt neki a szituáció és azért esett meg ez a helyzet, de különben sosem fordult volna elő vele, nem úgy mint velem szokott. Ennek ellenére én gyorsan ellátogattam az expertmobil.hu csapatához és megjavíttattam a telefonját, hogy mielőbb használni tudja a munkahelyén. Erre is persze csak az volt a válasz, hogy nagyon köszöni, de igazából én már nagyon jól tudom hogy hova érdemes vinni ilyenkor a telefont, ezért is bízta rám. Én így szeretem ahogy van, kritikájával együtt, de azért jól esett volna, ha legalább ilyen helyzet után egy kicsit jobban megértőbb velem. Akkor is, hogy ha tény, hogy ő sokkal jobban tud vigyázni az ilyen készülékeire.