Egy kifogástalan kedvenc

Igazság szerint, aki ismer tudja, hogy szeretem a jó dolgokat. Szeretem az újdonságokat, és főleg azt, ha valamit nagyon egyszerűen és összehangoltan lehet használni. Nem vagyok például márkamániás. Igyekszem mindenből a legjobbat kiválasztani és ameddig csak lehet, használni. Nagyon nem vagyok az a típus, aki beszerez valamit és ha megjelenik egy picit másabb vagy újabb, akkor lecseréli. A lehető legjobb minőséget próbálom kiválasztani mindig amit a piacon kapni lehet, és addig használni, amíg csak lehetséges.

Éppen ezért, nagyon sokáig úgy gondoltam, hogy ha valamilyen pót eszközre, vagy kiegészítőre van szükségem, a legjobb, ha a gyárit választom, hiszen biztos, hogy az a legjobb minőség, és azt lehet legjobban és legtovább használni, legyen szó bármilyen eszközről vagy márkáról. A barátaim próbálták jelezni nekem, hogy ezt nem biztos, hogy jól gondolom, de nyilván az ember a maga hibáiból tanul. Amikor már a harmadik apple töltőkábelem fogyasztottam el, rájöttem, hogy ideje kipróbálni valamit, mert egészen egyszerűen nem normális, hogy mindig ugyanazon a helyen, körülbelül három hónap használat után szétjön a kábel anyaga. Szálkás lesz és használhatatlan.

Ekkor feltettem a kérdést az egyik barátomnak, ő mit ajánl, ha nem gyári kábelt szeretnék vásárolni. Melyik a legjobb, ami a piacon kapható, ami ár-érték arányban megfelel számomra. Tehát, ahol nem csak a márkát fizetem meg, hanem valóban minőségi és sokáig használható a termék. A válasza teljesen egyszerű volt: baseus.

Fel is kerestem gyorsan a baseusshop.hu oldalt, ahol számtalan hasznos dolgot találtam még jómagam részére, de egyelőre csak két töltőkábelt rendeltem meg. Gondoltam az ördög nem alszik, megnézem én a minőséget és csak aztán bízok. A kábelek pedig egészen egyszerűen fantasztikusak, szinte elnyűhetetlenek. Úgyhogy azóta már nem egyszer rendeltem több terméket is ebből a shopból. Rá kellett jönnöm, hogy néha előbb kell hallgatnom a barátaimra, nem mindig van nekem igazam.