A céges flotta kincse

Egy középvállalattal a nyakában az ember számtalan dolgot elmondhat magáról, csak azt nem, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott az élete. Közel tíz éve működik a vállalat, én irányítom, és büszkén mondhatom, hogy elértem mindent, amit az elején célként tűztem ki. Sikerült egy folyamatosan növekvő és gyarapodó vállalatot kialakítanom úgy, hogy minden folyamat és kommunikációs út tökéletesen működik már, a középvezetők és vezetők megtalálták a helyüket a vállalaton belül, és jól működnek a döntési folyamatok is. Ami még nagyon fontos volt számomra, hogy olyan munkahelyi légkört tudjak kialakítani, hogy mindenki jól érezhesse magát a cégen belül.

Ehhez számos segítséget igénybe vettem az évek során, és büszkén mondhatom, hogy mind nagyon hatékonynak bizonyult. Egy fejlesztő céggel együtt alakítottam ki például a HR osztályt és feladatköreit, amibe a karrier út folyamatos vizsgálata, nyomon követése és segítése is beletartozik, így minimális az elvándorlás a cégtől. Én azt tudom mondani magamnak tehát, hogy a saját viszonylatomban, a saját igényeimnek megfelelően egy tökéletesen működő cégen van jelenleg. Ma már egy vezető helyettessel, aki sok terhet és feladatot levesz a vállamról, így lehetőségem van fejlesztéseken és változtatásokon törni a fejem és dolgozni azokon.

Így alakult ki az is, hogy nem olyan régen bevezettünk egy céges telefonrendszert, céges flottát. Bizony ez közel százötven dolgozónál már nem annyira könnyű feladat, mert a költséghatékonyságra és a működtetés minőségére egyaránt figyelni kell, és járulékos feladatokat is meg kell tudni oldani, mint telefon szervíz. Az androidos telefonoknak nem igazán van számomra is ismert bejáratott szervíze e környezetemben, de egy nagyon jó barátom, aki szintén vállalkozó, felhívta a figyelmem az androidszerviz.hu kis csapatára, akik tényleg nagyon profinak és segítőkésznek bizonyultak már az első felmerülő javítási igénynél. Ezek az eszközök, ha használják őket a kollégák természetes, hogy sérülnek, és szükség van egy ilyen jó csapatra, akik gyorsan és hatékonyan tudnak segítséget nyújtani például a samsung telefonok szervízelését illetően. Hatalmas kincsnek bizonyultak már az első félévben és azt gondolom sajnos vagy nem, szükség lesz rájuk az elkövetkező időszakokban is.